Luado Chocolate are grijă ca evenimentele importante din viața dumneavoastră să iasă perfect, printr-o gamă de produse speciale. Vă aducem pentru acestea: candy bar, ice choco bar, personalizarea marturiilor și degustări de ciocolată.

Ice Choco Bar

Imaginați-vă un pahar de martini în care aveți o combinație de înghețată Luado, ciocolată belgiană lichidă și inserturi de fructe, nuci și ciocolată. Este o experiență de neratat, preparată pe loc de către barmanul “de serviciu” Luado.

Modul de prezentare și producere, precum și calitatea ingredientelor folosite sunt garanțiile unui spectacol de deserturi excepționale.

Pretabil la evenimente fericite, oricare decideți că sunt acelea!

Candy Bar

Ideea Luado despre un candy bar este definită de două atribute: calitate și bun gust.

Produsele noastre sunt diverse și integreză ingrediente superioare și cât mai sănătoase. Ne bazăm în mod preponderent pe cele definite de natură, precum fructele și ciocolata. Ingrediente pe care le putem îmbina cu înghețata, în special pe parcursul verii. Vă oferim texturi de o finețe remarcabilă și asocieri pe care nu o să le găsiți decât în magazinele Luado Chocolate din Brașov.

Gelato candy bar este ideal în anotimpurile călduroase. O selecție de înghețată și sorbeturi naturale, servite în cornete, vor delecta orice gust pretențios.

Vă ajutăm să dmensionați candy barul astfel încât să oferiți o experiență minunată, marcată prin bun gust, textură, culoare și sănătate.

Vă așteptăm să discutați cu noi și să punem la punct toate detaliile!

Adresa magazinelor de prezentare aici.

Degustări de ciocolată

De-a lungul a 11 ani, Luado a dezvoltat modalități ingenioase și cu mare priză la publicul de toate vârstele, privind sesiunile de degustare. Fie că vorbim o ciocolată de calitate, despre cum se gustă o pralină sau cum se asociază ciocolata cu un vin bun sau o cafea pe măsură, partea practică este inegalabilă și va lăsa “urme” adânci în memoria participanților.

În principiu, noi ne ocupăm de tot, în cel mai mic detaliu. Împreună putem stabili aspectele privind locația, ora, numărul de participanți și câte tipuri de produse rezistați să degustăm.

Personalizare mărturii

Delicat, proaspăt, gust fin și imagine impecabilă. În abordarea Luado, așa trebuie să fie o mărturie. Producem acele cadouri din ciocolată de care vă îndrăgostiți, atunci când le oferiți. Mărturiile pot fi personalizate în diverse modalități, în funcție de cantitatea dorită, gusturi și alte variabile.

Întrebați-ne, iar noi vă oferim toată consilierea necesară, acumulată din experiența strânsă din mii de comenzi și ani de experiență.