Luado Chocolate – ciocolaterie născută din pasiunea pentru ciocolata de calitate

Ne remarcăm pe piața produselor din ciocolată, în primul rând prin calitatea ingredientelor folosite. Pralinele noastre sunt creația ciocolatierului nostru specializat la Academia de Ciocolata Callebaut®, de unde am împrumutat cu mândrie secretele domeniului și am achiziționat echipamentele cu care lucrăm.

În compoziția pralinelor pe care le savurați sunt ingrediente de înaltă calitate, proaspete și… perisabile. Asta fiindcă noi suntem de părere că o ciocolată bună se consumă, nu stă pe rafturi.

Ne-am dorit ca interiorul unei praline să fie întotdeauna o surpriză plăcută, așadar am creat umpluturi care să satisfacă și cele mai fine papile gustative: infuzii de menta si ghimbir, creme pe baza de fructe,  gianduja, pastă praliné, marțipan sau ganache-uri aromatizate cu Cointreau, whiskey, champagne, vin riesling, Kahlua, Bailey’s, rom sau cognac. Texturile sunt date de semințe, fructe confiate, nuci, biscuiți franțuzești și fulgi de ciocolată. Ne-am propus să stârnim pofta de dulce folosind tot spectrul de simțuri și, de aceea, lucrăm cu toate tipurile de ciocolată: albă, neagră și cu lapte, care sunt fie turnate în forme, fie lucrate manual, bucată cu bucată. Producţia limitată și atent gestionată asigură prospeţimea continuă a produselor oferite de Luado Chocolate®, acesta fiind unul dintre lucrurile care ne caracterizează și, totodată, recomandă.

Produse Luado Chocolate

Luado Chocolate® produce praline, ciocolată, figurine din ciocolată şi ciocolată caldă, ȋnghetatã si ecleruri folosind ingrediente de calitate, principalul fiind ciocolata belgiană.

Pentru a asigura livrarea în condiţii optime ale produselor, Luado Chocolate® (www.luado.ro) a selecţionat cu atenţie ambalajele folosite. Acestea corespund atât din punct de vedere estetic, cât şi în privinţa siguranţei alimentare.